Glamourlivet som föräldraledig

Det är väldigt oglamouröst att vara hemma med två små barn. Att till exempel fotografera och lägga upp dagens outfit, som ju är så populärt i vissa kretsar, skulle vara väldigt komiskt. Bilderna skulle nog hamna i något roligt massmail och cirkulera på alla kontor i Sverige. Det hade ju varit trevligt att skänka ett litet dagens skratt till alla svenskar - men jag avstår nog.

Men ibland har även småbarnslivet en liten touch av glamour. Nästan i allafall. :)

Flashiga drinkar, gjorde på färskpressad apelsinjuice är ju gott, Men just bartenters som står och pressar juice och blandar drinkar är sällsynta i vårat hus. Men idag hade vi en sån.

Dottern, L, åt apelsin och kom plötsligt på att hon skulle servera juice till alla. Hon plockade fram glas och muggar. Valde noga matchande och fina exemplar (jag fick en genomskinlig mugg med gröna grodor m.m. tryckt på) "Det där är en babymugg, den får du mamma")

Sen ställde hon muggarna/glasen bredvid varandra, tog en apelsinklyfta och pressade den i sin lilla hand så det droppade ner juice i dom. Det blev ganska många droppar i varje glas, som hon sen högtidligt överlämnade till oss andra.

Det är lyx att ha en liten sötnos som vill göra juice åt en. :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

:-D De är för söta de små!!!



Ja, inte klär man upp sig, sminkar sig osv när man går hemma och är mammaledig precis. Det är bara slöseri med energi. ;-)



Du har en tvååring har jag förstått. Hur gammal är ditt andra barn?

2008-11-25 @ 17:42:51
URL: http://asaleh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar: Den minsta blir 1 år på fredag. Den äldsta är 2 år och 3 månader.

2008-11-25 @ 18:46:00
URL: http://asaleh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0