Övergående besvär

Det är underligt hur snabbt man glömmer. Cirka 3 sekunder efter att lugnet kommit in i våra liv (efter den mindre harmoniska förmiddagen som vi haft) så är allt som bortglömt. Och den enda känsla barnen frambringar är megakärlek. Dvs. inte som minuterna innan då de faktiskt kunde skapa en viss irritation. :)

Sånt går över lika fort som exv. tröttheten efter vakna nätter med sjuka barn. Just då kan det ju onekligen kännas lite tungt. Man har inte sovit på hundra år ungefär. Man har bytt lakan i sängen tre gånger på en natt. Man har duschat bort spya från både sig själv och barnet ett par gånger senaste timmarna. Men sen när det blir morgon, kräkningarna är över och spylakanen är i tvättmaskinen så är det ju snabbt glömt.

Eller som förlossningssmärta. Finns det något annat som gör så ont och som så fort glöms bort?

Härligt var det i alla fall med en promenad i höstvädret med två ungar i vagnen. Fort blev man påmind om varför det är så underbart att bo i ett land där man kan tillbringa ganska lång tid hemma med sina barn och använda dagarna till exv. långa barnvagnspromenader. :)

Kommentarer
Postat av: Misen

Ja, tack och lov för det (både att man glömmer fort och att vi lever i ett land där man kan vara hemma en tid med barnen). Ha en bra dag!

2008-09-16 @ 11:18:21
URL: http://homeostas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0