Plötligt så händer det...

Nej, vi har tyvärr inte vunnit på en trisslott.

Men däremot har E kissat på toa för första gången i livet. Sedan ett par veckor tillbaka så har hon flera gånger per dag sprungit till toaletten och ropat "pinka, pinka". Vi har ganska ofta provat sätta henne på toan vid dessa tillfällen - men aldrig har det kommit något. Oftast har det däremot varit blött i blöjan, som att hon alldeles nyss har kissat.

Men i morse kl 5 vaknade jag av "pinka, pinka". Snabbt bar jag med mig E in på toa och väl där kissade hon i toastolen. Hon såg inte lite nöjd ut efteråt. :)

Hon har väl antagligen sett hur storasyster gör och vill göra likadant... E är ju dock bara 15 månader ännu så det dröjer nog ett tag innan hon kan vara precis som syrran och skippa blöjorna.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Vad roligt! Skönt när de blir medvetna så tidigt. Gabriel har inte visat ett dugg intresse åt toaletten. Har försökt sätta honom där någon gång, men har velat ner snabbast möjligt.

2009-10-10 @ 14:39:00
URL: http://asaleh.blogg.se/
Postat av: M

Ja det är skönt. Men än så länge har hon oftast redan kissat i blöjan innan hon hunnit fram till toaletten/pottan. Oftast säger hon nog sitt "pinka" ungefär exakt samtidigt som det faktiskt kommer :)

2009-10-12 @ 21:15:21
URL: http://minareflektioner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0