En härlig natt...och dag

Känner mig härligt pigg & utvilad efter en skön natt med en snuvig bebis. Nu väntar en sannolikt ytterst avkopplande dag med henne. Och en krasslig 2-åring. Och en krasslig 4-åring.

De sistnämnda verkar även idag vara exakt lagom sjuka. Inte nog friska för att vara pigga och glada. Inte nog sjuka för att vilja sova. Istället lagom smågriniga. Den förstnämnda vill sova men kan inte pga täppt näsa.

Det blir en bra dag idag. Det känner jag på mig. :)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Bra att vara positiv! :-)



Sover lilla bebisen bra på nätterna annars?

2010-08-20 @ 16:44:25
URL: http://asaleh.blogg.se/
Postat av: M

Ja man får försöka såna här dagar :)

Men mest var jag nog lite ironisk...utsikterna för en skapig dag kändes inte stora alls.



Men den blev rätt ok, iaf fram till på eftermiddagen då de två äldstas krafter började vara helt slut. Och vila inte var ngt alternativ som existerade i deras tankevärld. :)



Bebisen sover annars bra. Tycker jag iaf (men börjar undra om det räknas som inte bra då jag läser i en massa bloggar om jämnåriga bebisar som sover hela natten).



Hur som helst - hon somnar tidigt och bra på kvällen, sover hela natten med avbrott för 2-3 amningar. Matpauserna går fort och sker i sängen så jag tycker jag har det bra. Är van med att ungarna börjar sova hel natt när de är en bra bit över halvåret så jag hade inte öht förväntat mig hela nätter redan nu (även om det nu verkar vara så att många andra sover hel natt vid tre månaders ålder) :)

2010-08-20 @ 18:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0