Vårdpersonal med vingar

Katrin Zytomierska har precis fått sitt första barn och haft en rätt jobbig förlossning och efter den fått mycket sstöd av vårdpersonalen. Jag har inte haft någon jobbig förlossning någonsin. Jag har varit i kanonform direkt efter varje förlossning. Men jag delar hennes åsikt om vårdpersonalen. Hon skriver det jag tänkt efter varje förlossning - extramycket efter denna senast eftersom jag nu även testat att vara inlagd på barnintensiven.

Jag har sån enorm respekt för undersköterskor och barnmorskor (och även sjuksköterskor och läkare). Efter varje förlossning vill jag också arbeta inom vården. De borde högaktas och få hög lön. Det har ju förvisso vissa av dem - men undersköterskorna och barnmorskorna, två yrken som nästan bara verkar dra till sig de allra bästa av människor, har det inte.

Katrins inlägg:

Visste ni om att sköterskorna på Danderyd har vingar? Det är inte som jag säger, de har det. De är väldigt svaga så man kan knappt se dem, men om man bara kisar lite så ser man dem. Det är inte som jag hallucinerar, jag frågade Macke när han var här och han sa att han också sett dem. Vingarna alltså.

Efter den här veckan och tills den dagen som jag dör kommer jag att ha mest respekt för undersköterskor och barnmorskor av alla yreken som finns. Jag önska att jag kunde vara sköterska. Jag önskar att jag hade det i mig. Det har jag verkligen inte, men det finns inget så coolt.

När man ligger där och bara har ont och mår skit och inte vet vad man ska göra med sig själv. Då flyger de runt där som små änglar och ser till att man mår bra, de tröstar och klappar. De pratar och de baddar. Och alla är lika underbara. Inte en enda som är sämre eller bättre. De är alla skolade i samma skola. Kärlekens skola.

Jag vill att sjukhuspersonalen i Sverige ska ha högre lön. Kan jag göra något för att bidra till detta? Sen vill jag fixa spons till Danderyds sjukhus. Det behövs vaser. Kontakta mig gärna om ni är ett företag som är lite businessminded och fattar vad vaser med ert logo kan göra för er business.


Kommentarer
Postat av: Skvaller och humor

Trevlig blogg du hade. Missa inte min som skjuter i höjden då jag inte

är rädd för att kritisera och hänga ut bloggare som är idioter.

Jag AVSLÖJAR ALLT. Använd gärna mina inlägg :) Kika in på www.DjIzor.se

2010-06-03 @ 12:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0