Att gå på dagis eller inte...det är en stor fråga

Idag är första riktiga hemmadagen sedan vår nya bebis föddes. Mysigt att vara hemma i vardagen. L går ju vanligen på dagis tisd-torsd förmiddag men självklart får hon ju vara hemma nu när alla andra i familjen är hemma med nya familjemedlemmen om hon vill det (och annars också).

Vi har frågat henne lite om hur hon vill göra och svaret har växlat. Ena stunden har hon velat var hemma med bebisen - för att nästa vilja gå till dagiset och berätta om sin nya bebis.

I morse var hon först inne på spåret att stanna hemma, men när det "ställdes på sin spets" och det blev tal om att ringa och meddela om det så ändrade hon sig och ville gå dit. Så det fick bli så. Nu är det iallafall dags att gå och hämta henne strax. Jag gissar att hon kommer att vara snabbare med att klä på sig än hon brukar vara. :)


En något gulaktig bebis ligger vid fönstret och sover och spanar om vart annat


Kommentarer
Postat av: Åsa

Härligt att vara hemma i vardagen igen!

Hur är det med nattsömnen då?

2010-05-11 @ 19:50:50
URL: http://asaleh.blogg.se/
Postat av: M

Hittills har den varit rätt bra. Men nu sista natten fick lilla damen för sig att ha sin mest aktiva och vakna period på hela dygnet just mellan kl 23 och 02 ungefär :)



Jag hoppas det var en engångsgrej. Men vi har varit så bortskämda med barn som nästan från början sovit fr kl 19...typ jämt (med korta matavrott första 8-10 månaderna) så nu är det väl vår tur att få en som inte är lika inställd på att natt är natt och dag är dag :)

2010-05-11 @ 21:20:28
URL: http://minareflektioner.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vi har börjat få sova lite bättre först nu. Det har inte varit så gott om sömn i snart fyra år nu.

När Gabriel var nyfödd så vände han totalt på dygnet. Nätterna på BB var inte trevliga. Väl hemma blev det många vakna nätter.

2010-05-12 @ 17:56:59
URL: http://asaleh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0