Snart dax för utskrivning?

Igår lämnade bebisen ett nytt blodprov här på hemorten och idag ringde dom från Sunderbyn för att meddela resultatet. Värdet har fortsatt att minska och liger nu på 312. Fortfarande högt, men ändock en minskning.

Då det börjar närma sig att vi ska få bli utskrivna från Sunderbyn (och istället skrivas in på BVC på hemorten) fick vi åka till Sunderbyn för en läkarundersökning. (Läkaren vill inte skriva ut utan att ens träffa barnet).

Så idag blev det nytt blodprov i Sunderbyn. Dessutom läkarundersökning och vägning. Bebisen har ökat bra i vikt och verkar få i sig allt hon behöver (annars kan just den biten bli lite farlig när det gäller bilirubintrötta bebisar). Om provet som lämnades idag visar på en acceptabel bilirubinminskning så kommer vi att skrivas ut och fortsättningsvis följa värdet via sjukvården på hemorten. Om dagens minskning inte är nog stor (eller om värdet rent utav har ökat) så kommer vi att vara inskrivna i Sunderbyn ett tag till, men får antagligen skrivas ut utan ännu en läkarundersökning...iallafall om utskrivningen blir inom en snar framtid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0