Regnig söndag

Idag har det varit riktigt höstruskigt här. Årets första snöflingorna kom också idag.

Vi har haft ett rätt späckat schema (för att vara oss, vanligen undviker vi sånt...jag gillar inte späckade scheman) :)
Under dagen har vi först gjort ett Ikea-besök. Ett ovanligt billigt sådant. Men vi hade iallafall med oss hem det vi åkte för att köpa.

Efter Ikea var det ridning för L. Banhoppning. Hon sken av glädje. Men klagade som vanligt på att ridläraren inte höjde hindren mer.

Efter ridningen var det middag hos mina föräldrar. De bor nästan grannar med oss men det blir inte så ofta att vi äter där ändå. Oftast när de frågar har vi redan hunnit förbereda någon mat hemma. Eller har andra middagsplaner. Och de gånger det ändå blivit av med middag så blir det ofta att L och E fått gå själva. De vill så gärna "slippa ha med oss" verkar det som. Iallafall är det tydligt att de tycker att det är väldigt roligt att äta själva med mormor och morfar.

Men idag åt hela familjen där. En riktigt god gryta. Perfekt avslutning på dagen. (Och till och med lilla A fick äta borta. Hon fick smaka lite mosad potatis utblandad med vatten. Självklart gillade hon att få sitta med vid bordet och äta som oss andra. Även om hon inte direkt åt något alls nästan - men däremot pratade dessto mer). :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0