Skidskytte



En av våra grannar är osedvanligt duktig på att arrangera alla möjliga evenemang. Skidskyttetävlingar, tennisturneringar, golftävlingar...osv. Och allt med ett oerhört seriöst upplägg.

Igår var det den årliga skidskyttetävlingen. Maken och ett antal andra män i samma ålder åkte skidor, sköt i både liggande och stående position...och åkte straffrundor. Vi grillade korv och hejade. En trevlig dag trots viss (stor) otur med vädret. L hade desutom med sig sina skidor och åkte lite hon med. (Hon ville såklart bli "skidåkare" när de andra åkte... och när de sköt skulle hon börja med "skjutning" hon med. )

Skönt var att min snälla mamma kom hem till oss och var med lilla A så att jag bara behövde dra de två äldre barnen på bob till tävlingsplatsen (maken hade åkt i förväg).

Dagen var som sagt trevlig. Flera familjer med barn i samma åldrar. En eld och ett par falukorvsringar. Det brukar vara en lyckad kombination. Men några tårar blev det. Från L som blev väldigt besviken över att hennes pappa inte lyckades åka hem någon av de glänsande pokalerna. Han kom trea och pokaler fanns bara till ettan och tvåan. Men sånt är livet. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0