Borta bra men hemma bäst

I helgen har vi varit på en liten minisemester hos svärföräldrarna. De hade lånat hem en husvagn av en granne som vi kunde bo i så det var lite extra semesterkänsla över besöket. Vi har haft en fin helg (inte vädermässigt dock). Ätit massor med god mat, varit på stan och shoppat med enbart ettåring med sig (alltså i praktiken "barnfria") och bara umgåtts.

En av dagarna var maken iväg på fisketur med sin pappa och sin farbror så jag och barnens farmor var ensamma med barnen. Det blev en sväng på loppis, fika på stan och så en del såpbubbleblåsning på gården för de äldre barnen och farmor (medan jag passade på att jobba lite).

Idag har vi ätit såååå god nyrökt abborre (från helgens fisketur). Sen bar det av hemmåt igen. Och hur trevligt det än är att vara borta så är det väldigt praktiskt att vara hemma. Iallafall om man har flera små barn. (Men husvagen gjorde det ovanligt praktiskt att sova borta också. Och mysigt. Men kallt) :)

För oss fortsätter nu kvällen i ätandets tecken. Mina föräldrar har plockat blåbär i helgen och vi fick en stor burk sådana. Så snart blir det blåbärspaj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0