Hektiskt

Det är hektiskt med semester.

Efter ankomsten till Sverige hare vi hunnit med trevlig middag och övernattning hos barndomskamrat till maken. Lekparksbesök med densamme och efter det incheckning på hotell igår.

Den otroligt vackra, varma och sköna lördagseftermiddagen (och vetskapen om kommande regn) gjorde att vi åkte till Skansen trots att klockan var lite väl mycket för det (för sent med våra mått mätt). Fick iallafall några fina timmar bland djur, natur och vackra gamla byggnader innan det var dags att återvända till hotellet och lägga barn. När de somnat åt vi godsaker och spelade kort. Det är fenomenalt med "familjerum" som har både sovrum och "tv-rum". 

Idag har vi besökt akvariemuseet ute på djurgården och efter det Gröna Lund (en snabbsväng). (Vi har Stockholmskort så entreavgifterna är gratis = man kan gå snabbsvängar på många ställen). Sen mötte vi upp min bror och hans sambo för att gå på Vasamuseet och efter det äta middag hos dom. Vi ändrade oss beträffande Vasa när vi såg denna kö:

 

I stället åkte vi hem till dem direkt. En trevlig avslutning på en regnig dag. :)

Väl tillbaka på hotellet lade vi ungar i sängar och...sprang varsin runda i regnet. Nu sova och ladda krafter inför de sista semesterdagarna i Stockholm. Nu blir det bara oplanerad tid. Strosa på stan. Shoppa. Kolla in slottet m.m. Kanske någon spontan lunch eller fika-träff. Vi får se vad som händer. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0