Julklappsgrubblerier

Julen närmar sig och med det inköpen av julklappar. Några är redan inköpta, för sånt börjar jag med nästan ett år i förväg, men ganska många är kvar. Det är ju så roligt att köpa julklappar - för att inte tala om att slå in dem. :)

Men en person är svår och det är E. Hon har ju redan allt eftersom det dels finns grejer här som L fått och dels sådant som E fått...

En sak har vi dock bestämt att vi ska ge till henne och det är en bebisdocka. Hon är hemskt facinerad av de dockor vi redan har. Bär omkring dem, kramar dem och bäddar ner dem under filtar. "Bebis, bebis, bebis" går hon runt och säger under tiden. Så till henne blir det en "egen" bebisdocka i tomtens säck.

Åt L kommer det nog att bli en del "nyttosaker" - hon blir ju ungefär lika glad åt kläder och liknande som åt leksaker. Bland annat ska hon få ett påslakanset som hon flera gånger har pekat på i kataloger och uttryckt stor beundran inför.

Men självklart blir det någon leksak även till henne (om än inga mängder av sådant till någon av dem...för vårt hus egentligen är redan halvt överbelamrat med sånt)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0