Dags för att återuppta fotbadandet

Under sommarmånaderna blir ju Iktyos, liksom många andra andra hudåkommor, ofta bättre. Så har det varit för L. Fötterna har varit helt mjuka och fina även utan täta fotbad - så de senaste månaderna har vi bara smörjt och badat lite då och då.

Igårmorse upptäckte jag dock en liten vit skiftning på ena foten och kände att både fötterna börjat bli lite hårdare. Så det blev till att starta upp fotbadandet igen - bäst att verkligen satsa järnet på att "mota Olle i grind".

Nu blir det fotbad flera kvällar per vecka och smörjning två gånger om dagen. Målet är att försöka hålla fötterna så fina det bara går. Det är antagligen lättare att göra så än att försöka få fason på fötterna efter att de redan hunnit bli helt hårda, flagiga och vita.

Som tidigare fick hon ett glas vatten med sugrör och en skål med några russin i. Allt för att göra det lite roligt. Just igår var det dockan som fick avnjuta det sista av russinen...vilket kan ses som en brun fläck i dockmunnen.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tur att det finns hjälmedel att ta till för att få dem att sitta ett litet tag i alla fall. Hur länge behöver hon bada fötterna?

2009-09-20 @ 12:37:33
URL: http://asaleh.blogg.se/
Postat av: M

Jag vet inte riktigt, men oftast vill hon sitta ganska länge så då brukar hon få det. :)

2009-09-20 @ 19:21:38
URL: http://minareflektioner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0