Världens godaste bröd

Betyg: 5
Nyttigt och gott bröd
0,5 dl vetekli
1 liter grahamsmjöl
1,5 dl linfrö
1,5 dl solroskärnor
3 msk hackad mandel
1-1,5 tsk salt
2,5 tsk bikarbonat
1 liter filmjölk
0,5-0,75 dl sirap
(+ lite smör och vetekli till formarna)
Smörj två avlånga 1,5 litersformar och strö på veteli.
Blanda alla ingredinserna väl (med elvisp med "skruv-visparna" på) och häll i formarna.
Grädda ca 1 timme i 175 grader

Saftigt och gott
Kommentarer
Postat av: Misen
Lät och såg jättesmarrigt ut! Bikarbonat och fil brukar gå hem, bli saftigt. Nej, småbarnstiden kommer ju inte tillbaks, vi ska se till att njuta så mycket vi kan alla tre! :)
Trackback