Järnvägsfynd och restaurangbesök

Så var ännu en helg slut. Tiden går så fort så att det nästan är svårt att hinna med. Igår var vi och gick i lite affärer med barnens farmor och farfar. Dessutom åt vi på restaurang. Tyvärr blir det numera alldes för sällan av att vi äter ute. Det är synd. Att få maten serverad och komma ut lite är ju väldigt trevligt. Dessutom roligt och bra för barnen (främst L än så länge). Men på något sätt känns det lite jobbigt att ta sig iväg nu när vi har två småbarn, fast det egentligen ju inte är särskilt jobbigt alls. Speciellt inte om det finns plats för barnvagn som det gjorde igår - då kan man ju sitta länge och äta i lugn och ro även om lilla E blir trött. Dessutom tycker L det är roligt att äta eller fika ute. Hon kan sitta stilla vid bordet riktigt bra - och äter nästan allt... så egentligen har vi inget att skylla på för att det blir så sällan. Annat än oss själva möjligen.

Utöver att äta blev det lite shopping oxå. L fick nya delar till sin järnväg av farmor och farfar. Mycket uppskattat. Ett tips till den som vill utöka barnens järnvägar är "Biltema". Superbilliga och fina delar som dessutom passar ihop med exv. Brios grejer.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Brio-järnvägarna är sååå roliga och fina. Tyvärr är de svindyra. fast de håller i och för sig i flera generationer. Biltema var ju en bra idé.



Har utmanat dig på min blogg: http://asaleh.blogg.se/2009/february/bildutmaning.html

2009-02-04 @ 09:18:00
URL: http://asaleh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0