Det är inte lätt att vara tre år...

Att humöret kan växla så mycket hos en så liten person. Att någon ena sekunden kan vara kramigare och kärvänligare än någonsin. För att nästa sekund vara så otroligt arg och ledsen. Ena sekunden öm och vårdande, lugn och harmonisk. Nästa sekund rusandes runt i något okontrollerat ryck.

Det kan inte vara lätt att vara tre år. Att ha så mycket känslor och viljor. Att vilja frigöra sig. Och samtidigt vara så liten och bara vilja krypa upp i mammas eller pappas famn.

Ibland är det dock nästan så att man glömmer hur liten och oskyldig hon faktiskt är. Ett snabbt sätt att påminna sig om det är att titta på henne när hon sover.

Kommentarer
Postat av: Lilla O

Känner igen både Storebror som är fyra och Lillebror som blir tre i november i din beskrivning. De turas om att vara små och stora. Visst är de små och söta när de sover!

2009-09-07 @ 21:38:46
URL: http://lillaosblogg.wordpress.com
Postat av: Hellre barfota än boklös

Det där känner jag verkligen igen. Min lilla är precis så där. Det är mycket känslor. Och samtidigt håller hennes tonåriga storebror på att frigöra sig. Det är härligt med ungar!

2009-09-08 @ 08:39:59
URL: http://hellrebarfotaanboklos.blogspot.com/
Postat av: Melinda F.O.T.O & D.E.S.I.G.N.

Vilken liten sötis! :)

Hennes häftiga humör försvinner nog snart, men å andra sidan, ibland kan det ju vara lite mysigt! :) Och som du skriver så ser man ju verkligen hur små och oskyldiga de är när de ligger där i sängen och sover! :)

2009-09-08 @ 09:20:17
URL: http://pindilusen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0