Byteshandel

I går idkade vi byteshandel med mina föräldrar. De ville gärna låna ett barn eller två för lite utelek på gården. Av tradition har det varit så att L ibland gått över till dem ett par timmar på söndagarna, dock har E brukat vara hemma.

(Rent generellt så är det är inte så ofta som båda barnen samtidigt har "passats" av någon annan, det har bara hänt under enstaka timmar hittills. Behovet har helt enkelt inte funnits.)

Iallafall så har ju E börjat bli stor nu och även hon vill ju gå iväg till mormor och morfar så i går fick dom båda gå dit tillsammans. Under tiden lånade vi mina föräldrars "lilla valp". Han är förvisso älskad av barnen och dessutom jättesnäll, men fortfarande valpig... och att ha hand om två ganska små barn och samtidigt en 6-månadersvalp på över 30 kg tycker jag blir för betungande (speciellt när det inte finns något egentligt barnvaktsbehov ens). Dessutom var det roligt för oss att få ha hund en stund. Och bra för Bamse (hunden) att få vänja sig lite vid att vara hos oss.

Alla var nöjda och glada efter bytet. Särskilt barnen hade haft väldigt roligt och hunnit med både mellanmål i solen, sandlådelek, gungning, dra runt saker i små vagnar och krocketspel.


På väg till mormor och morfar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0