Nu är vi där igen



Det känns som att det var alldeles nyss som E kom på att hon gärna vill hålla skeden själv när hon äter. Och rent krasst så var det ju faktiskt inte så ruskigt länge sedan. Mindre än två år har gått sedan vi sebast hade ett litet barn som upptäckt att alla andra äter själv och naturligtvis också vill prova. Bilder från då finns här.

Nu är det A som upptäckt tjusningen med att hålla skeden själv.

Och många andra saker händer också just nu. Hon har börjat krypa, om än bara några enstaka steg. Hon har blivit extremt intresserad av att ta sig uppåt. Försöka resa sig mot saker.

En sak som hon dock inte är så intresserad av är att sitta. Helst vill hon ligga så hon kan öva på att komma framåt. Eller stå om hon nu ska vara stilla. Inte sitta.

Och vi är återigen inne i grind-eran. Alltsedan L började krypa runt har vi haft en grind uppe i trappan och en nere. Oftast har vi använt dom, men periodvis har de bara funnits där och ständigt stått öppna (tuill exempel det senastre halvåret). Men nu är det lika bra att vi alla återigen vänjer oss med att alltid stänga grindarna för nu dröjer det nog inte länge till dess att A kryper runt på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0