Ikea igår

Igår var vi till Ikea och passade även på att svänga förbi Barnens hus. Har "fyndat" flera småsaker - varav några som vi faktiskt  "behövde" på riktigt (om man nu kan kalla det för behov).

Ett sexpack med små skedar - Vi har lika många knivar som gafflar som stora skedar som små skedar. Men av någon outgrundlig anledning har vi alltid slut av just de små skedarna i lådan så det blir bra med lite förstärkning på den fronten.

En potatisskalare - Vi har två men alldeles för ofta är båda på vift samtidigt vilket är lite irriterande. Då en potatisskalare nästan är gratis och inte tar någon plats så kan man ju lika gärna ha tre och hoppas på att det blir ett sök-moment mindre här i huset i framtiden.

Två små sopskyffelset - Perfekta "leksaker" åt våra barn som alltid vill hjälpa till att sopa. (Vi får sopa rätt ofta under E´s plats vid matbordet). Nu kan dom få roa sig med sopning lite extramycket. :) 
(Det gäller bara att komma ihåg att behandla dessa set likadant som det stora som vi använder - blir de liggande framme eller i leksakslådan så lär de inte vara intressanta lika länge).

Fållband (eller vad det nu kan tänkas heta?) - Perfekta i ett hushåll där ingen gillar att sy.


På Barnens Hus blev det fyra stycken pysselböcker/ritböcker från Lego. Fem kr per bok var ett bra pris tycker jag. Intresset för sådana böcker är stort hos L (och även E) just nu så det kom väl till pass.

 


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja, visst är det konstigt att alla små skedar försvinner! Våra kaffeskedar har fortfarande inte kommit fram.



Vi har oxå köpt ett städset till våra barn. det mest använda i setet är svabben med tillhörande hink. :-)



Fem kr för pysselböcker är ju mer än billigt! Dyrare att skriva ut från nätet.



Har precis beställt Fem myror-böckerna du skrev om. Ska bli spännande att se vad A kommer att tycka om dem.

2010-01-31 @ 13:49:37
URL: http://asaleh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0