Borta bra men hemma bäst

Vi har varit iväg till barnens farmor och farfar några dagar. De bor i en trevlig "sommarstad" och vi har haft som en liten minisemesterresa. Några mer avancerade semesterresor blir det inte för oss i år - det är ju en del som ska packas och som ska fungera rent allmänt när man ska resa med tre så pass små barn som våra.

Jag brukar ofta få frågan "Är det inte jobbigt med tre så små barn?". Och svaret är att det är det inte. Inte när man är hemma, har vardagslunk kombinerad med mindre utflykter som anpassas efter hur livet i övrigt ser ut. Då är det hur enkelt som helst med tre "småbarn". Men när det ska exv. resas bort, då blir det ju lite mer omständigt. Packningen blir stor - ryms knappt i bilen. Vi tar plats när vi ska sova och bo...

Men nu har vi ju iallafall haft en trevlig liten minisemester innefattande både roliga aktiviteter, shopping, vila och god mat. Men trots att det varit skönt att komma bort lite så  är det väldigt skönt att vara hemma igen. Njuter särskilt av att åter ha alla ungar i säng runt 19.30 och uppleva det lugn som därigenom uppstår. :)


L på farmor och farfars gräsmatta


E på farmor och farfars gräsmatta


Igår besökte vi en dinosauriepark. Barnen var förtjusta - om än förtjusningen till en början var
lite skräckblandad.


Tre bilbarnstolar på rad...
Är för övrigt mycket nöjd med huvtröjorna från "Me too" som jag fyndade åt barnen under "minisemestern".
Färgglada med roligt mönster på ryggen. Roligast var priset som låg på mindre än 40% av vad de hade kostat
från början.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0