Det nyaste och häftigaste är inte alltid det bästa

Sedan en tid tillbaka har L varit ganska intresserad av Blixten Mc Queen från Pixars film, Cars. Hon hade inte sett filmen, eller knappt bilen heller för den delen, men hade väl hört andra barn prata om "Blixten".

Eftersom hon pratade så mycket om denna "Blixten" så hyrde vi filmen på biblioteket i helgen. Samtidigt hyrde vi även en film med flera korta avsnitt av en tjeckisk tecnad film om "Mullvaden och hans vänner". Den sistnämnda var gjord under 60 och 70-talet och således ljusår från dagens snabba, färgstarka och häftiga tecknade filmer.

En lördags fick de se Cars och det går inte att säga mycket annat om det än att filmen uppenbarligen var en stor besvikelse. Inget av barnen orkade sitta stilla och titta på den utan de kom på annat de ville göra hela tiden. Särskilt intresserade av handlingen var de inte...

Igår fick de se på filmen om mullvaden och det var uppenbarligen väldigt mycket mer intressant. Båda barnen satt och tittade en lång stund och skrattade ofta högt åt "tokigheterna" som djuren i filmen hade för sig.

L är nu inte så het på att hyra Cars igen. Men erkänna att Blixten Mc Queen inte var så superrolig - det vill hon dock inte.  :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0