Och solen den bara fortsätter att skina...

även om den rent av tropiska värmen nu är borta. Nu är här mer som en vanlig svensk (norrbottnisk) sommardag...

I går monterade vi ihop vår nya ståbräda till syskonvanen och tog en morgonpromenad till biblioteket alla fem. Det funkade mycket bra. L var väldigt nöjd med brädan. Och det var vi med. Många gånger kan ju L gå själv, men ska man ta en lite längre promenad är det bra om hon kan vila benen då och då genom att åka lite på ståbrädan.

Eftermiddagen tillbringade vi hemma på gården. Vi fick besök av min kompis med familj så barnen roade sig en stund med gungorna i lekparken. E har ju rent allmänt varit väldigt "förtjust i allt och alla" de senaste månaderna - och nu under senare tid har hon dessutom utvecklat en extraförtjusning i min kompis. Det är mycket praktiskt. Särskilt när det ska gungas och grejas och hon är den som blir utsedd till förste gungare. :)

Sen var L över till grannflickan och hoppade lite studsmatta med henne medan E fick ta ett bad hemma...och efter det var dagen slut för två trötta tjejer...

När alla tre barnen somnat avrundade jag och maken kvällen med att inviga våra nyinköpta planksteksplankor. Det var verkligen såååå gott att efter nio månader återigen få äta riktigt blodigt kött. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0