Nu är det nära

Väskorna är nästan färdigpackade. Bilen är tankad och däcken pumpade. Husvakten kommer strax. Blommorna är vattnade.

Kvar att packa lite till. Fylla bilen. Äta. Fixa lite mat att ta med till i eftermiddag. Lämna över nycklar. Och åka.

Det blir trevligt. Jag hoppas ungarna är lika medgörliga under bilfärderna som de var under vår förra bilsemester.

Vi blir borta ca 10 dagar. Huvudresemål = Åbo. Men det blir även ett par dagar i bland annat Stockholm.

Vi har hotell bokat för de flesta nätterna. En plats reserverad på färjan Åbo-Stockholm. Men i övrigt undviker vi planerade saker. Vi ska ta dagen som den kommer. Inte stressa runt. Även om vi en dag tänkt oss en utflykt så ska vi unna oss att strunta i det om vi på morgonen inte känner för det. Eller åka på något annat i stället om det passar bättre med ungars dagsform osv.

Eller några inplanerade saker blir det. Ett par dagar då vi ska träffa nära och kära. Övernatta hos någon. Åka och hälsa på någon annan. Kanske dra med ännu någon annan på en av våra utflykter. Det blir roligt då det handlar om människor som vi träffar alldeles för sällan.

Men förutom de dagarna så kommer alla andra dagar att vara blanka. Tas som de kommer. Om än vi hoppas på att hinna få till någon snabb fika eller liknande med några personer som vi ännu inte bokat in saker med. Men det tar vi som det kommer. Hör av oss till folk allteftersom vi kommer till deras städer. Ser om det passar in med en spontan träff.

Men en sak är spikad. Vi ska besöka muminlandet. Oklart dock vilken dag. Och sen har vi funderingar på att åka på Skansen och kanske ta en båttur till drottningholm. Eller om vädret är mer passande för inomhusaktiviteter - en dag på tekniska museet, eller kanske junibacken. Eller något helt annat. Man får se vad som händer. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0