Kunskap och mat
Imorgon åker jag iväg på kurs. Trist att vara utan barnen. Men roligt med ny kunskap...och med god mat och dryck.
Morgondagens meny:
Lunch
Vitello tonato med ljummen vårsallad.
Morgondagens meny:
Lunch
Vitello tonato med ljummen vårsallad.
Middag
Smörkokt vit sparris med tryffelhollandaise, valnötter och vårlök.
Halstrad gös med smörslungade gulbetor, röd risotto och brynta knivmusslor.
Hallonbavaroise med polkaglass, granatäpple och pistagemakarons.
Förrättsvin
2009 Vergelegen Chardonnay – Stellenbosch / Sydafrika
Varmrättsvin
NV Tattinger Brut Prestige Rosé – Champagne / Frankrike
Dessertvin
2009 Riesling Eiswein / Huber – Traisental / Österrike
Ser fram emot det. Om än jag får erkänna att jag var tvungenn att googla för att veta vad Vitello tonato är. :)
Kommentarer
Trackback