Tidig morgon

Idag är det riktigt soligt ute. Och varmt. Den tidiga och klara solen föranledde att det var ljust i våra sovrum väldigt tidigt i morse och att våra barn vaknade ovanligt tidigt. Runt 5-snåret vaknade E och var mycket pigg, en halvtimme senare hände detsamma med L. Inte helt optimalt. :)

Fördelen var dock att vi bestämde oss för att det var lika bra att stiga upp - iallfall E var inte riktigt omsövningsbar - istället för att slösa  morgonen i sängen. Så när kl var 7 hade vi redan storstädat sovrummet (inkl. bytt sängkläder och hängt ut täcken m.m. på vädring), storstädat toaletten och tvättat (inkl. hängt tvätt).

Inget ont som inte har något gott med sig brukar man ju säga...

Men nu ska det inhandlas mer mörka tyger att täcka gliporna mellan rullgardin och fönster med.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Och jag som knappt höll på att ta mig upp vid sju...

2009-06-26 @ 09:41:03
URL: http://asaleh.blogg.se/
Postat av: M

Hade jag haft valet hade jag nog oxå hellre legat kvar till sju. Trots att sovrummet isf fortfarande hade sett ut som det kaos det var innan morgonens städning :)

2009-06-26 @ 13:44:02
URL: http://minareflektioner.blogg.se/
Postat av: Åsa

Ja, det är ju en av fördelarna med att gå upp tidigt.



Det är ju inte alla dagar man, som småbarnsförälder, får lyxen att ligga till klockan sju. Men nu, när det börjar bli mer och mer vanligt, så är det otroligt tufft att gå upp innan sju. Det är lustigt vad man ställer om fort!

2009-06-26 @ 19:09:06
URL: http://asaleh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0