Fullspäckad kalender

Ibland undrar man om man är en affärsman med full kalender eller vad det är frågan om. Som nu. De närmaste dagarna har ungefär alla aktiviteter vi överhuvudtaget har här i huset samlats. Inte på samma dag utan jämnt spridda över tre dagar.

Det är utvecklingssamtal på Linneas förskola, besök på BVC med bebisen, besök på MVC för efterkontroll för mig, sommarfest på förskolan, besök på barnmottagningen för bilirubinuppföljningen för bebisen...och nu lär det ju tillkomma något "ordentligt besök" för utredning av mygg-historien också...

Vanligen brukar vi försöka få till det så att exv BVC-besök och MVC-besök varit i anslutning till varandra. Men just den här veckan har INGET gått att samplanera. Så nu blir det några fullspäckade dagar. (De flesta sjukhusbesöken sker medelst promenad med en vagn med två ungar i och en unge på ståbräda. Eftersom det dessutom är en bit att gå så är det inte precis på det sättet att besöken görs på femton minuter. Fast nu blir det nog något besök med bil också - det sparar iallafall lite tid, om än det ändå tar sin stund).


Kommentarer
Postat av: Åsa

Mygg-historien"? Var det myggbett?

2010-06-14 @ 17:45:10
URL: http://asaleh.blogg.se/
Postat av: M

Nej vi vet egentligen inte. Men det verkar som att det är det mest troliga.



Hoppas isf på en sommar med lite mygg :)

2010-06-14 @ 18:08:54
URL: http://minareflektioner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0